In onze praktijk vind je vier verloskundigen en een assistente. Gewoonlijk maak je tijdens de zwangerschap met ons allemaal kennis. 

Kwaliteit, continuïteit en keuzevrijheid

Je kunt bij ons, Els, Jitske, Maaike en Carina terecht voor medische en psychosociale zorg op maat. Die bieden wij samen met collega verloskundigen, gynaecologen en andere betrokken zorgverleners. Je ontvangt kwaliteit, continuïteit en keuzevrijheid. Je krijgt alle ruimte om tijdens de zwangerschap, bevalling en de kraamtijd verantwoorde eigen keuzes te maken zodat je later tevreden terug kunt kijken op deze belangrijke periode. Wij werken plezierig samen en organiseren veel voor zwangere vrouwen in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk. We verzorgen voorlichtingsavonden, spreekuur van de gynaecoloog op de praktijk, echo's ( door Echocentrum De Linde) op onze locatie, we  hebben met elkaar de basis gelegd om zwangerschapsgym (More for Moms) in Noordwijk- Noordwijkerhout weer terug te brengen en daarin zijn we behoorlijk uniek!

Veilige zorg

De zorg die je ontvangt voldoet aan de laatste wetenschappelijke inzichten. Natuurlijk staan wij ingeschreven bij het Kwaliteitsregister voor Verloskundigen van onze beroepsorganisatie KNOV, de beroepsorganisatie van en voor verloskundigen. Wij zijn ook aangesloten bij de coöperatie LEO. Daarnaast staan we ingeschreven in het BIG register. Dit register waarborgt onze kwaliteit via onder meer verplichte bijscholingen. In onze praktijk werken we onder meer samen met gynaecologen en kinderartsen, volgens protocollen. Dit garandeert kwalitatieve en veilige zorg voor jou en jouw kind. 

Kom je kennismaken?

Als je na het bekijken van onze website nog vragen hebt, kun je ons altijd bellen tijdens onze telefonische spreekuren of mailen op ons mailadres. We zien je graag op ons spreekuur voor een persoonlijke kennismaking met één van de verloskundigen!

Zwanger?

Klik hier om je aan te melden. Zeven dagen per week, 24 uur per dag

Verloskundigenpraktijk Noordwijk & Noordwijkerhout

Westeinde 94
2211 XS Noordwijkerhout
Telefoon: 071-3617777
info@verloskundigen-noordwijk.nl

Meer informatie, wij helpen je graag verder!
Neem contact met ons op Schrijf je in