Spoedsituatie, bel 071 36 177 77
Spoedsituatie, bel 071 36 177 77

Contact

Wij helpen je graag verder

Je kunt ons altijd bellen of mailen voor meer informatie of om een afspraak te maken. Onze assistente is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 11.30 uur.

Westeinde 94
2211 XS Noordwijkerhout
Telefoon: 071 - 3617777 keuze 2
Mail: info@verloskundigen-noordwijk.nl

Direct inschrijven?

Je kunt je hier direct inschrijven. Je krijgt dan van ons een afspraak en informatie. Heb je binnen een week geen afspraak ontvangen, neem dan even contact met ons op. 

Contact opnemen

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.

Privacy

Om de zwangerschapscontroles goed te kunnen uitvoeren moeten wij je administratieve en medische gegevens vastleggen. Niet alleen je eigen verloskundige(n) maar ook eventuele stagiaires en waarne(e)m(st)ers hebben toegang tot deze gegevens. Dit is noodzakelijk om op elk moment een goede verloskundige zorg te kunnen verlenen. De genoemde personen hebben, evenals de verloskundigen, geheimhoudingsplicht tegenover derden. Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om. Daarbij hanteren wij regels die wettelijk zijn vastgesteld. Deze regels zijn opgenomen in een zogenaamd privacyreglement.

Disclaimer

De informatie op deze site is vooral bedoeld voor de zwangere vrouwen woonachtig in de gemeentes Noordwijk, Noordwijkerhout, de Zilk en omgeving. Namen van personen, instellingen en hun telefoonnummers zijn alleen geldend voor de eerdergenoemde zwangeren. Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Ook kunnen de verloskundigen niet aansprakelijk worden gesteld voor gevolgen voortvloeiend uit de informatie van deze website. Op deze site is slechts algemeen geldende informatie beschikbaar. We willen benadrukken dat elke zwangerschap zijn eigen specifieke omstandigheden kent.

Direct inschrijven?

Dit kan snel en gemakkelijk online

Schrijf je hier in