Spoedsituatie, bel 071 36 177 77
Spoedsituatie, bel 071 36 177 77
Annelotte

Annelotte

Hi allemaal!

Mijn naam is Annelotte Antheunissen; waarnemend verloskundige in deze regio en vanaf nu ook werkzaam bij Noordwijk-Noordwijkerhout. Heel graag stel ik mijzelf hierbij voor!

Het proces rondom zwangerschap, geboorte en de tijd daarna zie ik als een fysiologisch proces waarin jullie wensen en behoeften centraal staan. Door deze te combineren met mijn ervaring en wetenschappelijke kennis kom ik heel graag samen met jullie tot een best passend plan om deze periode een positieve ervaring voor jullie te laten zijn. Belangrijk voor mij als verloskundige is het opbouwen van een band met elkaar waarin gelijkwaardigheid en autonomie centraal staan; ik vind het belangrijk om alles bespreekbaar te laten zijn, niks ‘moet’ dus voel altijd de ruimte om aan te geven wat jullie wensen zijn.

Naast het werken in de praktijk vind ik het vak veelzijdig en blijf ik mij graag ontwikkelen. Momenteel ben ik bezig met het afronden van de master Evidence Based Practice waarmee ik mij verdiep in de wetenschappelijke kant van de verloskunde.

Op deze manier haal ik enorm veel plezier uit het werken als verloskundige. Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten!

Contact

Westeinde 94
2211 XS Noordwijkerhout
Telefoon: 071-3617777
info@verloskundigen-noordwijk.nl