Spoedsituatie, bel 071 36 177 77
Spoedsituatie, bel 071 36 177 77

Verloskundigen in opleiding

In onze praktijk ontmoet je regelmatig stagelopende verloskundigen in opleiding van de Verloskunde Academie Amsterdam, Rotterdam of Groningen. Dit zijn verloskundigen in opleiding vanaf het eerste tot en met het vierde jaar van hun opleiding. 

Goed om verloskundigen in opleiding te begeleiden

Wij begeleiden de verloskundigen in opleiding in hun leerproces tot verloskundige. De verloskundigen in opleiding lopen tijdens hun stages mee tijdens het spreekuur, de bevalling en (kraam)visites. Afhankelijk van in welk jaar van de opleiding ze zitten doen ze weinig tot veel zelf. Uiteraard blijven wij altijd eindverantwoordelijk voor de verloskundige zorg.

Wij vinden het goed om verloskundigen in onze praktijk op te leiden zodat ook de volgende generatie verloskundigen goede zorg kan bieden. Mocht je het niet prettig vinden dat er een verloskundigen in opleiding aanwezig is tijdens het spreekuur, de bevalling en/of kraamvisites, dan kan je dit altijd bij ons aangeven. 

Levine

Mijn naam is Levine Irokromo, ik ben 28 jaar en ik woon in Den Haag. Op dit moment zit ik in mijn derde jaar van de Verloskunde opleiding aan de Hogeschool Rotterdam. Vanaf  11 maart 2024 loop ik stage bij Verloskundigenpraktijk Noordwijk. Ik kijk er naar uit om hier mijn ontwikkeling en leerproces voort te zetten als toekomstige verloskundige. 

Het verloskundig vak heeft mij altijd al geïnteresseerd. Het proces van het creëren van een nieuw leven in het vrouwelijk lichaam en de geboorte hiervan, vind ik iets unieks en wonderbaarlijks. Om in deze bijzondere periode naast de zwangere te staan voor steun, begeleiding en kracht vind ik een prachtige belevenis. 

Wanneer ik wat vrije tijd over heb naast mijn studie, besteed ik deze tijd graag aan mijn hobby’s. Het liefst kook ik wat lekkers en ga ik gezellig eten met mijn familie. Wat ik ook leuk vind om te doen is dansen met mijn beste vriendinnen of een dagje rustig thuis zitten en genieten van mijn favoriete muziek of serie.

Tijdens mijn stage zal je mij tegenkomen in het spreekuur, bij de bevalling en bij de kraamvisites. Als je mijn aanwezigheid niet prettig vindt mag je dit altijd aangeven bij mij of de verloskundige.

Ik kijk er naar uit om jullie te zien bij verloskundigenpraktijk Noordwijk.

Mary-Louise

Lieve (aanstaande) ouders,

Ik stel mij graag aan jullie voor! Ik ben Mary-Louise Volk, 21 jaar oud en ik ben geboren en getogen in Katwijk! Ik kom vanaf 6 mei 2024 - 21 juni 2024 stagelopen bij verloskundigenpraktijk Noordwijk - Noordwijkerhout. Ik ben 4e jaars verloskundige in opleiding dus dat betekent dat ik aan het eind van dit jaar ga afstuderen. Ik hoop dan ook veel ervaring op te doen tijdens deze stage.

Je kan mij tegenkomen bij het spreekuur, je bevalling en in de kraamweek. Vind je dit niet prettig? Geef het aan bij de verloskundige of geef het door aan mij. Ik heb ontzettend veel zin in deze stage. Ik wil jullie graag beter leren kennen zodat ik jullie zo goed mogelijk kan en mag begeleiden.

Waarom ik verloskundige wil worden? Ik vind dat elke vrouw, samen met haar partner de beste zorg en begeleiding moeten ontvangen tijdens deze bijzondere en intieme periode in hun leven. Ik wil daar graag mijn steentje aan bij dragen. Het blijft elke keer weer bijzonder om bij een bevalling aanwezig te zijn. Heb je nog vragen over of voor mij? Stel ze gerust. Ik hoop veel van jullie én van de verloskundigen te mogen leren. Tot snel!

Groetjes Mary-Louise

Interesse?

Wij helpen je graag verder

Neem contact op