Spoedsituatie, bel 071 36 177 77
Spoedsituatie, bel 071 36 177 77

Verloskundigen in opleiding

In onze praktijk ontmoet je regelmatig stagelopende verloskundigen in opleiding van de Verloskunde Academie Amsterdam, Rotterdam of Groningen. Dit zijn verloskundigen in opleiding vanaf het eerste tot en met het vierde jaar van hun opleiding. 

Goed om verloskundigen in opleiding te begeleiden

Wij begeleiden de verloskundigen in opleiding in hun leerproces tot verloskundige. De verloskundigen in opleiding lopen tijdens hun stages mee tijdens het spreekuur, de bevalling en (kraam)visites. Afhankelijk van in welk jaar van de opleiding ze zitten doen ze weinig tot veel zelf. Uiteraard blijven wij altijd eindverantwoordelijk voor de verloskundige zorg.

Wij vinden het goed om verloskundigen in onze praktijk op te leiden zodat ook de volgende generatie verloskundigen goede zorg kan bieden. Mocht je het niet prettig vinden dat er een verloskundigen in opleiding aanwezig is tijdens het spreekuur, de bevalling en/of kraamvisites, dan kan je dit altijd bij ons aangeven. 

Sophie

Beste (aanstaande) ouder(s),mijn naam is Sophie Jonker.

Ik ben 21 jaar en ik woon samen met mijn vriend en twee katten in Hoofddorp. Momenteel ben ik bezig met het laatste jaar van de verloskunde opleiding in Rotterdam. Van 2 januari t/m 24 februari kan je mij tegenkomen bij het spreekuur, de bevalling of aan het kraambed. Ik zal hier controles uitvoeren en ook gesprekken voeren met jullie. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan kun je dit melden bij mij of één van de verloskundigen. Ik kijk ernaar uit om veel van jullie en de verloskundigen te leren. Hopelijk tot snel!

Interesse?

Wij helpen je graag verder

Neem contact op