In onze praktijk ontmoet je regelmatig stagelopende studenten van de Verloskunde Academie Amsterdam, Rotterdam of Groningen. Dit zijn studenten vanaf het eerste tot en met het vierde jaar van hun opleiding. 

 

Goed om studenten op te leiden
Wij begeleiden de studenten in hun leerproces tot verloskundige. De studenten lopen tijdens hun stages mee tijdens het spreekuur, de bevalling en (kraam)visites. Afhankelijk van in welk jaar van de opleiding ze zitten doen ze weinig tot veel zelf. Uiteraard blijven wij altijd eindverantwoordelijk voor de verloskundige zorg.

Wij vinden het goed om verloskundigen in onze praktijk op te leiden zodat ook de volgende generatie verloskundigen goede zorg kan bieden. Mocht je het niet prettig vinden dat er een student aanwezig is tijdens het spreekuur, de bevalling en/of kraamvisites, dan kan je dit altijd bij ons aangeven. 

 

Masouda

Ik ben Masouda Dost, 31 jaar oud en ik woon in Leiderdorp. Ik heb mijn opleiding verloskunde eind juni 2018 in Belgiƫ afgerond. Omdat de Belgische opleiding enigszins afwijkt van de Nederlandse kon ik niet direct gaan werken als verloskundige, en om deze reden ben ik gestart met werken als obstetrie verpleegkundige in het Geboortehuis Leiden.

In de komende periode loop ik met de verloskundigen mee om op deze manier ingewerkt te kunnen worden in het Nederlandse verloskundige systeem. Jullie kunnen mij vanaf 9 september tegen komen bij het spreekuur, de bevalling en de kraamperiode. Als jullie bezwaar hebben tegen mijn aanwezigheid,geef dit dan gewoon aan bij de verloskundige

 

Graag tot ziens,

 

Masouda

Verloskundigenpraktijk Noordwijk & Noordwijkerhout

Westeinde 94
2211 XS Noordwijkerhout
Telefoon: 071-3617777
info@verloskundigen-noordwijk.nl

Meer informatie, wij helpen je graag verder!
Neem contact met ons op Schrijf je in