In onze praktijk ontmoet je regelmatig stagelopende studenten van de Verloskunde Academie Amsterdam, Rotterdam of Groningen. Dit zijn studenten vanaf het eerste tot en met het vierde jaar van hun opleiding. 

Goed om studenten op te leiden
Wij begeleiden de studenten in hun leerproces tot verloskundige. De studenten lopen tijdens hun stages mee tijdens het spreekuur, de bevalling en (kraam)visites. Uiteraard blijven wij altijd eindverantwoordelijk voor de verloskundige zorg. Wij vinden het goed om verloskundigen in onze praktijk op te leiden. Mocht je het niet prettig vinden dat er een student aanwezig is tijdens het spreekuur, de bevalling en/of kraamvisites, dan kan je dit altijd bij ons aangeven. 

Yvonne

 

Mijn naam is Yvonne Arntz en ik ben 22 jaar. Ik woon in Utrecht en zit in het tweede jaar van de Verloskunde Academie Rotterdam. Ik houd van sporten en leuke dingen doen met vrienden. Het mooiste van het verloskundig vakgebied vind ik het vertrouwen van vrouwen om hen de beste zorg te verlenen. Daarnaast vind ik het fijn als ik een vrouw kan helpen op momenten dat zij het meest kwetsbaar is.

Dit jaar zal ik stagelopen in de verloskunde praktijk Noordwijk – Noordwijkerhout. Ik heb hier enorm veel zin en kijk uit naar leuke spreekuren, mooie bevallingen en gezellige kraambedcontroles. Dit zijn tevens de momenten dat u mij kunt tegenkomen. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, mag dit altijd gemeld worden. 

Ik zal aanwezig zijn in de periode van maandag 30 oktober tot vrijdag 8 december. 

Verloskundigenpraktijk Noordwijk & Noordwijkerhout

Westeinde 94
2211 XS Noordwijkerhout
Telefoon: 071-3617777
info@verloskundigen-noordwijk.nl

Meer informatie, wij helpen je graag verder!
Neem contact met ons op Schrijf je in