In onze praktijk ontmoet je regelmatig stagelopende studenten van de Verloskunde Academie Amsterdam, Rotterdam of Groningen. Dit zijn studenten vanaf het eerste tot en met het vierde jaar van hun opleiding. 

 

Goed om studenten op te leiden
Wij begeleiden de studenten in hun leerproces tot verloskundige. De studenten lopen tijdens hun stages mee tijdens het spreekuur, de bevalling en (kraam)visites. Afhankelijk van in welk jaar van de opleiding ze zitten doen ze weinig tot veel zelf. Uiteraard blijven wij altijd eindverantwoordelijk voor de verloskundige zorg.

Wij vinden het goed om verloskundigen in onze praktijk op te leiden zodat ook de volgende generatie verloskundigen goede zorg kan bieden. Mocht je het niet prettig vinden dat er een student aanwezig is tijdens het spreekuur, de bevalling en/of kraamvisites, dan kan je dit altijd bij ons aangeven. 

 

 

Fabienne

Beste zwangeren en partners,

 

Mijn naam is Fabiënne, ik ben 21 jaar en derdejaars verloskundige in opleiding aan de Verloskunde Academie in Amsterdam. Vanaf 6 juli t/m 2 augustus kom ik weer stage lopen in deze praktijk. In februari heb ik hier ook stage gelopen, dus voor sommigen misschien een bekend gezicht! Jullie kunnen mij in deze periode tegenkomen tijdens de spreekuren, bevallingen en kraamvisites. Mocht je hier bezwaar tegen hebben kan je dit altijd aangeven bij de verloskundige.
Ik hoop veel ervaringen op te kunnen doen en verder te groeien tot een goede verloskundige. Ik kijk er naar uit!

 

Hopelijk tot snel!

Groetjes Fabiënne

Fabiƫnne

Beste zwangeren en partners,

 

Mijn naam is Fabiënne, 21 jaar en derdejaars verloskundige in opleiding aan de Verloskunde Academie in Amsterdam. Vanaf 3 februari t/m 1 maart en van 6 t/m 19 april kom ik stage lopen in deze praktijk. Jullie kunnen mij in deze periode tegenkomen tijdens de spreekuren, bevallingen en kraamvisites. Mocht je hier bezwaar tegen hebben kan je dit altijd aangeven bij de verloskundige.
Ik hoop veel ervaringen op te kunnen doen en verder te groeien tot een goede verloskundige. Ik kijk er naar uit!

 

Hopelijk tot snel!

Groetjes Fabiënne

Verloskundigenpraktijk Noordwijk & Noordwijkerhout

Westeinde 94
2211 XS Noordwijkerhout
Telefoon: 071-3617777
info@verloskundigen-noordwijk.nl

Meer informatie, wij helpen je graag verder!
Neem contact met ons op Schrijf je in