In onze praktijk ontmoet je regelmatig stagelopende studenten van de Verloskunde Academie Amsterdam, Rotterdam of Groningen. Dit zijn studenten vanaf het eerste tot en met het vierde jaar van hun opleiding. 

 

Goed om studenten op te leiden
Wij begeleiden de studenten in hun leerproces tot verloskundige. De studenten lopen tijdens hun stages mee tijdens het spreekuur, de bevalling en (kraam)visites. Afhankelijk van in welk jaar van de opleiding ze zitten doen ze weinig tot veel zelf. Uiteraard blijven wij altijd eindverantwoordelijk voor de verloskundige zorg.

Wij vinden het goed om verloskundigen in onze praktijk op te leiden zodat ook de volgende generatie verloskundigen goede zorg kan bieden. Mocht je het niet prettig vinden dat er een student aanwezig is tijdens het spreekuur, de bevalling en/of kraamvisites, dan kan je dit altijd bij ons aangeven. 

 

 

Senna

Lieve aanstaande ouders.

Mijn naam is Senna, eerstejaars verloskundige in opleiding aan de Verloskunde Academie in Rotterdam.

Ik ben 21 jaar en woon samen met mijn ouders, broer & zus in Ter Aar.
Mijn vrije tijd spendeer ik graag met vrienden en vriendinnen.
Sinds jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in alles omtrent de zwangerschap, daarom heb ik de keuze gemaakt om mijn droom tot verloskundige na te jagen.

Vanaf 9 mei tot en met 12 juni mag ik stage lopen bij Verloskundigenpraktijk Noordwijk – Noordwijkerhout.
Ik hoop dat ik je tegen kom tijdens bij het spreekuur, de bevalling of in het kraambed.
Verder is mijn aanwezigheid geheel vrijblijvend, schroom dus niet om aan te geven als je liever niet hebt dat ik er bij ben.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten!
Senna

Fleur

Beste toekomstige ouder(s),

Ik ben Fleur, 22 jaar en ben 3e jaars verloskunde student in Amsterdam. Vanaf kinds af aan droomde ik er al van om Verloskundige te worden. Ik vind het een prachtig vak en doe mijn studie met heel veel plezier. Ik vind het een voorrecht om (aanstaande) ouders in deze bijzondere periode van zwangerschap, geboorte en het kraambed te mogen begeleiden. Ik loop stage bij Verloskundigen Noordwijk-Noordwijkerhout vanaf 25 April t/m 17 Juni. Ik hoop dat ik je tegenkom tijdens het spreekuur, bij de bevalling of in het kraambed. Mocht je mijn aanwezigheid niet prettig vinden, voel je altijd vrij om dit aan te geven bij de verloskundige. Ik kijk ernaar uit jullie te mogen ontmoeten!
 

Fleur

Verloskundigenpraktijk Noordwijk & Noordwijkerhout

Westeinde 94
2211 XS Noordwijkerhout
Telefoon: 071-3617777
info@verloskundigen-noordwijk.nl

Meer informatie, wij helpen je graag verder!
Neem contact met ons op Schrijf je in