In onze praktijk ontmoet je regelmatig stagelopende studenten van de Verloskunde Academie Amsterdam, Rotterdam of Groningen. Dit zijn studenten vanaf het eerste tot en met het vierde jaar van hun opleiding. 

 

Goed om studenten op te leiden
Wij begeleiden de studenten in hun leerproces tot verloskundige. De studenten lopen tijdens hun stages mee tijdens het spreekuur, de bevalling en (kraam)visites. Afhankelijk van in welk jaar van de opleiding ze zitten doen ze weinig tot veel zelf. Uiteraard blijven wij altijd eindverantwoordelijk voor de verloskundige zorg.

Wij vinden het goed om verloskundigen in onze praktijk op te leiden zodat ook de volgende generatie verloskundigen goede zorg kan bieden. Mocht je het niet prettig vinden dat er een student aanwezig is tijdens het spreekuur, de bevalling en/of kraamvisites, dan kan je dit altijd bij ons aangeven. 

 

Mijn naam is Caren Stieva. Ik ben 19 jaar en ik studeer aan de AVAG in Amsterdam. Momenteel zit ik in het eerste jaar van de opleiding tot Verloskundige. Ik volg deze met veel plezier! Ik loop in totaal 7 weken stage, namelijk 11 t/m 24 maart en 3 juni t/m 7 juli. 

Jullie kunnen mij tegenkomen tijdens de spreekuren, de bevalling en de kraamvisites. Ik kijk erg uit naar de stage en ik hoop veel te leren aankomende periode. 

Groetjes,

Caren

Laura

Mijn naam is Laura Koeleman, 20 jaar oud. Momenteel zit ik in mijn vierde jaar van de opleiding tot verloskundige aan de hogeschool in Rotterdam. De aankomende negen weken van 7 januari tot 15 maart 2019 loop ik stage bij verloskundigenpraktijk Noordwijk-Noordwijkerhout. Tijdens deze weken zal ik meegaan met de spreekuren, kraamvisites en mogelijk met bevallingen.

 

Door mijn passie voor de verloskunde vind ik de periode van zwangerschap, bevalling en kraamtijd erg interessant. Het is voor mij dan ook heel bijzonder om dit proces te mogen meemaken en vrouwen en hun partners hierin te steunen en begeleiden. In deze begeleiding vind ik het belangrijk om de zorg zoveel mogelijk af te stemmen op de wens van de zwangere en haar partner. Deel uitmaken van dit speciale moment in iemands leven is tevens iets wat voor mij erg waardevol is.

 

Onder begeleiding van de verloskundige hoop ik veel te leren de aankomende periode. Ik vind het belangrijk dat u zich daarbij op uw gemak voelt. Wanneer u liever geen student wilt kunt u dit aangeven bij de verloskundige en houden wij hier rekening mee.

 

Tot snel in de praktijk!

Verloskundigenpraktijk Noordwijk & Noordwijkerhout

Westeinde 94
2211 XS Noordwijkerhout
Telefoon: 071-3617777
info@verloskundigen-noordwijk.nl

Meer informatie, wij helpen je graag verder!
Neem contact met ons op Schrijf je in