In onze praktijk ontmoet je regelmatig stagelopende studenten van de Verloskunde Academie Amsterdam, Rotterdam of Groningen. Dit zijn studenten vanaf het eerste tot en met het vierde jaar van hun opleiding. 

 

Goed om studenten op te leiden
Wij begeleiden de studenten in hun leerproces tot verloskundige. De studenten lopen tijdens hun stages mee tijdens het spreekuur, de bevalling en (kraam)visites. Uiteraard blijven wij altijd eindverantwoordelijk voor de verloskundige zorg. Wij vinden het goed om verloskundigen in onze praktijk op te leiden. Mocht je het niet prettig vinden dat er een student aanwezig is tijdens het spreekuur, de bevalling en/of kraamvisites, dan kan je dit altijd bij ons aangeven. 

 

 

Emma

Hallo,

 

Mijn naam is Emma de Waal en ik ben 19 jaar. Ik ben dit jaar eerste jaars student verloskunde aan de Verloskunde Academie Rotterdam. Ik loop van 23 april tot en met 25 mei stage bij deze verloskunde praktijk en ik heb er erg veel zin in. Ik hoop ook deze weken weer veel te leren. Ik hoop jullie dan ook te zien bij het spreekuur, de bevalling of bij de kraamvisite. 

 

Als u er bezwaar tegen heeft dat ik erbij ben, kunt u dit altijd aangeven bij de verloskundige.

Kelsey

Beste,
 

Mijn naam is Kelsey Helling en ik ben een eerstejaars Verloskunde student aan de Verloskunde Academie Amsterdam. Ik heb een dochter van bijna 3 jaar oud en wij wonen in Rijnsburg. Ik loop 4 juni t/m 14 juli stage in deze praktijk. Het kan dus zijn dat u mij tegenkomt! Mocht u er bezwaar tegen hebben dat ik bij uw afspraak aanwezig ben, dan kunt u dat altijd aangeven bij de verloskundige.

Bedankt en tot ziens!

Groeten Kelsey

Verloskundigenpraktijk Noordwijk & Noordwijkerhout

Westeinde 94
2211 XS Noordwijkerhout
Telefoon: 071-3617777
info@verloskundigen-noordwijk.nl

Meer informatie, wij helpen je graag verder!
Neem contact met ons op Schrijf je in