In onze praktijk ontmoet je regelmatig stagelopende studenten van de Verloskunde Academie Amsterdam, Rotterdam of Groningen. Dit zijn studenten vanaf het eerste tot en met het vierde jaar van hun opleiding. 

 

Goed om studenten op te leiden
Wij begeleiden de studenten in hun leerproces tot verloskundige. De studenten lopen tijdens hun stages mee tijdens het spreekuur, de bevalling en (kraam)visites. Uiteraard blijven wij altijd eindverantwoordelijk voor de verloskundige zorg. Wij vinden het goed om verloskundigen in onze praktijk op te leiden. Mocht je het niet prettig vinden dat er een student aanwezig is tijdens het spreekuur, de bevalling en/of kraamvisites, dan kan je dit altijd bij ons aangeven. 

 

Margot

Graag stel ik mij aan jullie voor! Ik ben Margot Klein Essink, vierdejaars verloskundige in opleiding aan de Verloskunde Academie Rotterdam. Ik woon in Delft, houd van koken, klussen in huis en reizen.

Van 29 oktober tot 14 december kunnen jullie mij tegenkomen bij de verloskundigenpraktijk Noordwijk – Noordwijkerhout tijdens de zwangerschap, de bevalling en in het kraambed. Ik kijk er naar uit jullie te mogen begeleiden in deze bijzondere periode. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan kun je dit uiteraard aangeven bij de verloskundige.

 

Tot ziens,

Margot” 

 

Verloskundigenpraktijk Noordwijk & Noordwijkerhout

Westeinde 94
2211 XS Noordwijkerhout
Telefoon: 071-3617777
info@verloskundigen-noordwijk.nl

Meer informatie, wij helpen je graag verder!
Neem contact met ons op Schrijf je in