In onze praktijk ontmoet je regelmatig stagelopende studenten van de Verloskunde Academie Amsterdam, Rotterdam of Groningen. Dit zijn studenten vanaf het eerste tot en met het vierde jaar van hun opleiding. 

 

Goed om studenten op te leiden
Wij begeleiden de studenten in hun leerproces tot verloskundige. De studenten lopen tijdens hun stages mee tijdens het spreekuur, de bevalling en (kraam)visites. Afhankelijk van in welk jaar van de opleiding ze zitten doen ze weinig tot veel zelf. Uiteraard blijven wij altijd eindverantwoordelijk voor de verloskundige zorg.

Wij vinden het goed om verloskundigen in onze praktijk op te leiden zodat ook de volgende generatie verloskundigen goede zorg kan bieden. Mocht je het niet prettig vinden dat er een student aanwezig is tijdens het spreekuur, de bevalling en/of kraamvisites, dan kan je dit altijd bij ons aangeven. 

 

 


Goedendag,

Ik ben Kelsey Helling, vierde- en laatstejaars verloskundige in opleiding aan de Verloskunde Academie Amsterdam. Ik ben 29 jaar en woon samen met mijn bijna zesjarige dochter in Rijnsburg.

Van 29 maart t/m 26 juni zal ik mijn eindstage lopen bij deze praktijk, waar ik lang naar uitgekeken heb! Ik hoop voor de zomer mijn opleiding te kunnen afronden zodat ik daarna aan het werk kan gaan als verloskundige.

Tijdens mijn stageperiode kan je mij voor en tijdens de zwangerschap tegenkomen, maar ook tijdens de bevalling en in de kraamweek. Omdat ik in de afrondende fase van mijn opleiding zit hoop ik veel te kunnen verrichten. Mocht je het niet prettig vinden als ik ergens bij aanwezig ben, kan je dit uiteraard bij mij of de verloskundige aangeven.

Alvast bedankt en hopelijk tot snel!

Kelsey Helling

Verloskundigenpraktijk Noordwijk & Noordwijkerhout

Westeinde 94
2211 XS Noordwijkerhout
Telefoon: 071-3617777
info@verloskundigen-noordwijk.nl

Meer informatie, wij helpen je graag verder!
Neem contact met ons op Schrijf je in