Belangrijke informatie van de praktijk wat betreft het Coronavirus .

Wij willen met jullie zorgdragen voor een minimale verspreiding van het virus, daarom hebben we  in de regio met alle ketenpartners duidelijke afspraken gemaakt en maatregelen moeten nemen en is er een folder met extra informatie.

Bezoek de praktijk NIET bij

  • Verkoudheid, hoestklachten en of koorts (>38graden).
  • Kom ook niet als je in contact bent geweest met iemand die (mogelijke)het coronavirus heeft of als je in een risico gebied bent geweest (<14 dagen geleden)

Gelukkig geldt ook voor onze zorg dat er wat versoepelingen zijn doorgevoerd!

Voor het spreekuur geldt

Alle controles vinden weer gewoon plaats op de praktijk: indien gewenst kunnen de intake en/of het counselingsgesprek (2e controle) wel via videobellen of telefonisch gedaan worden.

  • Draag een mondkapje in de gangen en de wachtkamer. In de spreekkamer moet je een mondkapje op als we binnen de 1,5 meter komen (dus bij bloeddruk meten en als je op de onderzoeksbank gaat)
  • Bij binnenkomst handen desinfecteren (je vindt het pompje in de gang als je de trap opkomt)
  • Houd in de wachtkamer minimaal 1,5 meter afstand
  • We schudden geen handen

Spoed en of bevallingen

Heb je ons nodig voor een bevalling of spoedgeval en er is sprake van een (mogelijke) besmetting met het coronavirus, meld dit dan gelijk aan de telefoon. In dat geval overleggen we met het ziekenhuis over de mogelijkheden en wat we het beste kunnen doen. Meestal zul je dan in het ziekenhuis gezien worden in de isolatiekamer en wordt er een sneltest gedaan.

 

Bij poliklinische bevallingen mag nog één persoon mee, dus geen extra bezoek of familie. Zij kunnen helaas ook niet in de wachtruimte wachten. De SEH van het LUMC mag niet meer gebruikt worden, de hoofdingang van het LUMC wordt gebruikt voor gezonde niet zieke zwangeren.

Kraamvisites

Er mogen weer 3 kraamvisites gedaan worden in de kraamtijd, wat ongeveer hetzelfde is als voor Corona. Een enkele keer zullen we, in overleg, een visite telefonisch doen. 

Verloskundigenpraktijk Noordwijk & Noordwijkerhout

Westeinde 94
2211 XS Noordwijkerhout
Telefoon: 071-3617777
info@verloskundigen-noordwijk.nl

Meer informatie, wij helpen je graag verder!
Neem contact met ons op Schrijf je in